DE EN

Invite nature in.

 

 

 

 

Dansk, bæredygtigt og genanvendeligt.

I-Wood Denmark® er dedikeret til bæredygtighed, bekræftet gennem vores FSC-certificering og EPD. Vores FSC-certificering støtter ansvarlig skovbrug, mens EPD'en sikrer, gennemsigtighed og at vores produktionsproces er miljøvenlig fra start til slut. Ved at vælge I-Wood støtter du en virksomhed, der er forpligtet til at producere kvalitetsprodukter med minimal miljøpåvirkning, og bidrager aktivt til en grønnere fremtid. Spørg efter vores FSC-certificerede produkter.

SE MERE OM BÆREDYGTIGHED.

Lad os inspirere dig.

Forestil dig et rum, der både er smukt og stille. Hvor akustikken er perfekt, og hvor det visuelle indtryk er diskret, roligt og naturligt. Hvor du får ro i ørerne og ro i sindet. Det er sådanne rum, vi ønsker at skabe med I-Wood Denmark® lofts- og vægpaneler.

Læs I-Wood Denmark® inspirationskatalog.

 

Hurtig og intelligent montering med I-Lock®

Med akustikpaneler fra I-Wood Denmark® får du branchens nemmeste montering. Sammen sikrer fingersamlinger og I-Lock® Click System præcise samlinger og perfekt finish for alle. Når fingersamlingerne skubbes sammen, klikker plastikclips på plads og samlingen låses både vertikalt og horisontalt. Du skal blot sikre dig, at du hører det karakteristiske KLIK. Hurtigt, nemt og stærkt!


LÆS MERE OM I-LOCK® CLICK SYSTEM

 

 

Se I-Wood på din væg.

Overvejer du akustikpaneler fra I-Wood Denmark® til dit køkken, din arbejdsplads eller din restaurant?

Så kan du nu få en fornemmelse af resultatet med det samme. Prøv vores visualisering. Med få klik har du smukke træpaneler på dine vægge.


Start visualisering

 

Branchens nemmeste montering.

Med akustikpaneler fra I-Wood Denmark® får du branchens nemmeste montering.

Alle paneler er skabt med fokus på at sikre simpel montering af panelerne for både gør-det-selv og professionelle. Perfekte samlinger, perfekt finish og den perfekte måde at invitere den nordiske natur ind i dine rum.


Se I-Wood monteringsvideoer

Vi har taget stilling – og derfor kan du trygt invitere naturen ind med I-Wood Denmark®

Brandegenskaber er et afgørende område, og det er derfor vigtigt for os at kunne dokumentere godkendt brug af vores paneler.

Basic, Medio+ og Pro+ I-Lock® (alm. MDF) er testet i henhold til EN 13823, som beviser, at de som minimum opnår materialeklassen D-s2,d2, som blandt andet er kravet for anvendelse til loft- og vægbeklædning i enfamilieshuse.

 

Læs mere om brandsikkerhed

Hvordan ser akustikpaneler ud hjemme hos dig?

PRØV VISUALISERING

Dansk, bæredygtigt og genanvendeligt.

SE MERE OM BÆREDYGTIGHED