DE EN

Bæredygtighed og kvalitet.

 

 

Dansk, bæredygtigt og genanvendeligt.

Når du vælger I-Wood Denmark®, vælger du også bæredygtig produktion og genanvendelige materialer. At producere akustiske træpaneler ud fra naturlige ressourcer gør, at vi skal stille krav til os selv – og det gør vi. Filten i vores paneler er produceret af 100% genanvendeligt plast, hvoraf store dele er samlet op fra verdenshavene.

 

 

Vi tror på et bæredygtigt skovbrug.

Alt vores træ er CE-godkendt og indkøbt ved certificerede leverandører. På den måde sikres der et bæredygtigt skovbrug med fokus på planteliv, dyreliv og arbejdsforhold. Vi er stolte af at drive en produktion, hvor langt størstedelen af vores produkter kun efterlader 2-3% spild. Restprodukterne bruges til produktion af tilbehørsprodukter. På den måde opnår vi et genbrugssystem, hvor de ressourcer vi har til rådighed udnyttes fuldt ud.

Det hele starter hos os selv.

Arbejdet for en bæredygtig og genanvendelig produktion starter med os selv. Vi køber kun elektricitet produceret af vedvarende energi og vores savsmuld samt overskud fra produktionen bruges til opvarmning af produktion og showroom - så der ikke går ressourcer til spilde.

- Filten er produceret af 100% genanvendeligt plast, hvoraf store dele er samlet op fra verdenshavene.
- KlimaEL - udelukkende danskproduceret strøm fra vindmøller, solceller og biogas.
- Varme - vores savsmuld og overskud fra produktionen bruges til opvarmning af vores produktion og showroom.

 

Certificeringer

Alle vores standardpaneler Basic, Medio+ og Pro+ I-Lock®, er testet i henhold til EN 13823 og beviser, at de som minimum opnår en materialeklasse D-s2, d2, som blandt andet er kravet til loftbeklædning i enfamilieshuse

  • Brandhæmmende filt – EN13501 Class B - B-s1, d0
  • Sundhedsmærket filt - OEKO-TEX® Standard 100
  • Overfladebehandling - brandtestet - EN ISO 9239-1
  • Akkrediteret lydrapport - FORCE Technology (DTU)

Tilvalg:

  • Fugtbestandig MDF m. spec. overfladebehandling (afvisende overfor råd og skimmel)
  • Brandhæmmende MDF - B,s1-d0 (råplade)
  • PU-lak ikke flammespredende

Har du ønsker til en specifik overfladebehandling eller stiller dit projekt krav til en bestemt brandklassifikation kontakt os da gerne for sparring og rådgivning herom.