DE EN

I-Lock® Click System

I-Lock® Click System

Skabt af håndværkere til håndværkere.

Som de eneste i verden tilbyder I-Wood Denmark® nu I-Lock® Click System i vores Pro+ loftpaneler. Løsningen er udviklet på baggrund af den globalt anerkendte 5G låseteknologi fra Välinge Innovation, som af mange allerede kendes fra en lang række producenter af klikgulve og møbler. 

Med fingersamlinger er Pro+ loftpaneler fra I-Wood Denmark® allerede blandtmarkedets hurtigste at montere. Med I-Lock® Click System bliver det endnu nemmere og endnu hurtigere at skabe perfekt finish – hver gang! 

Hos I-Wood Denmark® arbejder vi konstant med at udfordre industriensstandarder for at skabe endnu mere effektive og intelligente løsninger. Kan vi løfte et godt produkt? Svaret er ja, og derfor er fingersamlingerne nu videreudviklet med I-Lock® Click System.

Hurtig og intelligent montering med I-Lock®

 

 

I-LOCK® Click System

Med akustikpaneler fra I-Wood Denmark® får du branchens nemmeste montering. Sammen sikrer fingersamlinger og I-Lock® Click System præcise samlinger og perfekt finish for alle.

Klik, skyd, næste!

Når fingersamlingerne skubbes sammen, klikker plastikclips på plads og samlingen låses både vertikalt og horisontalt. Du skal blot sikre dig, at du hører det karakteristiske KLIK. Hurtigt, nemt og stærkt!

Med den intelligente og patenterede 5G låseteknologi fra Välinge Innovation forbliver fingersamlingerne låst konstant og over tid. Løsningen sikrer derfor ikke blot præcise samlinger men også et holdbart og stærkt resultat.

Hos I-Wood Denmark® har vi taget vores del af arbejdet allerede i produktionen, så håndværkere og montører kan tilbyde kunderne hurtig og holdbar montering med perfekt finish.

“I-Wood Denmark® har et fantastisk og ikke mindst gennemtænkt produkt. Med tilføjelsen af vores patenterede 5G låseteknologi tilbydes markedet nu et intelligent loft- og vægpanel med en nem og holdbar installation.”

– Johan Hallin

 

I-Lock videoer

 

Fortællingen om I-Lock:

Montering af I-Lock:

Teknikken bag I-Lock:

Til din inspiration:

Til håndværkeren:

Til arkitekten: