DE EN

Om I-Wood Denmark®

Nordisk æstetik.
Optimal akustik.
Intelligent montering.

Akustiske træpaneler fra I-Wood Denmark® er skabt af håndværkere til håndværkere med intelligente løsninger fra design og produktion til montering. Når du vælger I-Wood Denmark®, vælger du kvalitet, nøjagtighed og den nemmeste montering i branchen.

 

DONWLOAD BROCHURE

 

 

 

Made in Denmark

Vi anvender altid træ og finér af bedste kvalitet og udfordrer konstant industriens standarder. Det gør vi for at skabe produkter, der er nemmere at montere, forbedrer akustikken og ikke mindst inviterer naturen ind. 

 

Fra Ørnhøj til hele verden

Historien om I-Wood Denmark® starter i vestjyske Ørnhøj med tre lokale ildsjæle, som alle brænder for innovation, bæredygtighed og det at skabe produkter, der gør en forskel. Tanken var, at der måtte findes en stærkere og bedre løsning til loft- og vægpaneler, der kunne forbedre akustikken og lette monteringen. Og det gjorde der – de producerer nu deres unikke paneler på fabrikken i Ørnhøj, Danmark.

 

 

”Vores mission er at skabe produkter, der er tænkt mere intelligent. Vi brænder for kvalitet og det at skabe tryghed hos vores kunder.”

 

- Casper K. Olesen, CEO, I-Wood Denmark®