DE EN

Om I-Wood Denmark®.

Smukt at se på. Fantastisk akustik. Nem montering.

 

Forestil dig et rum, der både er smukt og stille. Hvor akustikken er perfekt, og hvor det visuelle indtryk er diskret, roligt og naturligt. Hvor du får ro i ørerne og ro i sindet.

Det er sådanne rum, vi ønsker at skabe med I-Wood Denmark® lofts- og vægpaneler.

 

DONWLOAD BROCHURE

 

 

I-Wood Denmark® er akustiske træpaneler til både vægge og lofter, som giver dine rum den optimale efterklangstid sammen med et moderne, stilrent og harmonisk udtryk. Vores æstetik er inspireret af den nordiske, klassiske designtradition med naturlige materialer og rene linjer. Inviter naturen ind. Skab rum til at leve i. Skab rum til at være sammen i. 

I-Wood Denmark® er også historien om tre lokale gutter med en mission. For os handler hvert enkelt projekt altid om detaljerne i smukt design, god akustik og nem montering. Når du vælger I-Wood Denmark®, vælger du kvalitet, nøjagtighed og den nemmeste montering i branchen – alt sammen produceret på vores fabrik i vestjyske Ørnhøj.

 

Teamet hos I-Wood Denmark® består af alt fra dygtige sælgere og kundeservicemedarbejder til industrioperatør, tømrer, snedker og dedikerede produktionsmedarbejdere. 

"Vores mission er at skabe kvalitetsprodukter, der er tænkt intelligent. Vi tænker ikke kun på det øjet ser, når produktet er monteret. Vi tænker også på vejen dertil – håndværkeren og lønkronen – hvordan er det at arbejde med, og hvad koster det reelt, når det er monteret." CEO, Casper K. Olesen