DE EN

Montering af akustikpaneler.

Branchens nemmeste montering.

Med akustikpaneler fra I-Wood Denmark® får du branchens nemmeste montering.

Alle paneler er skabt med fokus på at sikre simpel montering af panelerne for både gør-det-selv og professionelle. Perfekte samlinger, perfekt finish og den perfekte måde at invitere den nordiske natur ind i dine rum.

SE MONTERINGSVIDEO FOR VÆG

SE MONTERINGSVIDEO FOR LOFT

DOWNLOAD MONTERINGSVEJLEDNING

I-Lock® Click System

Som de eneste i verden tilbyder I-Wood Denmark® nu I-Lock® Click System i vores Pro+ loftpaneler. Løsningen er udviklet på baggrund af den globalt anerkendte 5G låseteknologi fra Välinge Innovation, som af mange allerede kendes fra en lang række producenter af klikgulve og møbler.

Når fingersamlingerne skubbes sammen, klikker plastikclips på plads og samlingen låses både vertikalt og horisontalt. Du skal blot sikre dig, at du hører det karakteristiske KLIK.

Hurtigt, nemt og stærkt!

Læs mere om I-Lock®

 

Tilpasning

Tilpasningen af I⋅Wood træpaneler kan ske med fx dyksav eller afkortersav. Det er muligt at tilpasse i både længde og bredde. Filten er fastmonteret i mellemrummene mellem listerne og med den bagved liggende ”plade” er det muligt at bore ud til spots, lampesteder og lignende uden ekstra arbejde. Dette kan gøres både før og efter montering af panelerne.

SE TILBEHØR TIL MONTERING

SE PLEJE OG SPECIFIKATIONER