DE EN

Montering af akustikpaneler.

Branchens nemmeste montering.


Med akustikpaneler fra I-Wood Denmark® får du branchens nemmeste montering.

Alle paneler er skabt med fokus på at sikre simpel montering af panelerne for både gør-det-selv og professionelle. Perfekte samlinger, perfekt finish og den perfekte måde at invitere den nordiske natur ind i dine rum.

 

SE MONTERINGSVIDEO FOR VÆG

SE MONTERINGSVIDEO FOR LOFT

DOWNLOAD MONTERINGSVEJLEDNING

Fingersamlinger


I⋅Wood loftpaneler laves som udgangspunkt med fingersamlinger i enderne, som forskyder samlingerne mellem de enkelte lister i hvert panel. Det, at panelerne kan stødes helt sammen, resulterer i, at man får en færdig overflade, som flyder ud i ét uden væsentligt synlige mellemrum i samlingerne.

"I-Wood  leverer et kvalitetsprodukt, som er gennemtænkt! De har tænkt på, hvordan det er for vores folk at arbejde med. Fingersamlingerne og det smarte montagesystem gør det langt nemmere at montere og giver en helt igennem flot finish."

Marc Sivebæk, direktør Vestergaard Huse

 

Tilpasning


Tilpasningen af I⋅Wood træpaneler kan ske med fx dyksav eller afkortersav. Det er muligt at tilpasse i både længde og bredde. Filten er fastmonteret i mellemrummene mellem listerne og med den bagved liggende ”plade” er det muligt at bore ud til spots, lampesteder og lignende uden ekstra arbejde. Dette kan gøres både før og efter montering af panelerne.

SE TILBEHØR TIL MONTERING

SE PLEJE OG SPECIFIKATIONER