DE EN

Pleje og specifikationer.

Pleje og vedligehold af I-Wood træpaneler

Loft- og vægpaneler fra I-Wood Denmark® er skabt af stærke og naturlige materialer. Men du skal alligevel være opmærksom på et par ting for at sikre den nemmeste montering og det bedste resultat i mange år.

Vi har samlet den vigtigste information her. Og er har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 69 16 70 70.

NATURMATERIALE

Et I-Wood Denmark® panel er et naturprodukt i ordets bedste og mest klassiske forstand. Sortering vil derfor altid afspejle sig i træets naturlige karakter. Hvert stykke træ har sit eget udtryk og unikke åretegning. Du kan derfor forvente variation i træets farve og udtryk. Vores billeder er vejledende.

VEDLIGEHOLD

I-Wood Denmark® produkter kræver som udgangspunkt minimal vedligeholdelse, da det er et naturprodukt. Det anbefales derfor blot at støve produkterne af efter behov. Naturprodukter kan med tiden variere i udtryk og farve afhængig af det enkelte produkt og omgivelser.

TEMPERATUR

I-Wood Denmark® loft- og vægpaneler skal opbevares tørt og varm. Det giver en sikker og ensartet fugtprocent på ca. 4-10 %. Rummet, hvor dine nye træpaneler skal monteres i, skal derfor ligeledes være tørt og varmt – samt opvarmet til ca. 17-21 grader. Vi anbefaler en luftfugtighed på omkring 30-60 %.

REPARATIONSOLIE

Med I-Wood Denmark® reparationsolie kan du behandle småskader på overfladerne, som eksempelvis overfladiske ridser eller misfarvning. Olien er et tilkøb af en lille portion med den originale olie, som dine træpaneler er behandlet med.