DE EN

Brandsikkerhed.

 

Brandsikkerhed for Basic, Medio+ og Pro+ I-Lock®

Vi har taget stilling – og derfor kan du trygt invitere naturen ind med I-Wood Denmark®. Brandegenskaber er et afgørende område, og det er derfor vigtigt for os at kunne dokumentere godkendt brug af vores paneler.

 

Brandklassifikation 

I-Wood Denmark® har fået foretaget en række test af vores standardpaneler. I-Wood Denmark® Basic, Medio+ og Pro+ I-Lock® (alm. MDF) er testet i henhold til EN 13823, som beviser, at de som minimum opnår materialeklassen D-s2,d2, som blandt andet er kravet for anvendelse til loft- og
vægbeklædning i enfamilieshuse.

Til brug i større projekter og byggerier, har vi dernæst mulighed for at benytte B-s1,d0 råvarer/delkomponenter samt forskellige overfladebehandlinger. For nærmere dialog, kontakt I-Wood Denmark® og vores brandrådgiver.

Læs mere om de gældende brandkrav i byggeriet via www.bygningsreglementet.dk (kapitel 5).

 

Testede opbygninger:

 

D-s1,d0
Direkte på gips

D-s2,d0
Lukket hulrum

D-s2,d2
Åbent hulrum

 

Udvidet brandkrav

 
Møder du skærpede krav til brandklassifikationen i dit projekt, så kan I-Wood Denmark blandt andet bidrage med følgende delkomponenter:

  • MDF, B-s1,d0 godkendt råplade
  • Filt, B-s1,d0 godkendt
  • PU-Lak, ikke-flammespredende 

Har du ønsker til en specifik overfladebehandling eller stiller dit projekt krav til en bestemt brandklassifikation kontakt os da gerne for sparring og rådgivning herom. Det kan også være ønsker til andre materialer, råplader eller finér varianter. 

 

Projekter med udvidet brandkrav

 

 

Projekter med udvidet brandkrav