DE EN

Skab liv og god lyd med et akustikpanel i din entré.

Din entré er ofte det første rum, som du og dine gæster møder. Det skal byde velkommen med varme og lede ind til resten af din bolig. Så hvorfor ikke gøre det til en oplevelse, der er skabt til øret og designet til øjet.

Entré indretning kan være en udfordring. Det ofte lille rum skal rumme mange funktioner; opbevaring af overtøj, plads til at modtage gæster og måske endda som adgang til andre rum eller en trappe til første sal.

Indret din entré med akustikpaneler i træ fra I⋅Wood og invitér naturen indenfor. Med loft- og vægpaneler i træ fra I⋅Wood kan du nemt skabe en moderne entré, der både ser godt ud og føles godt at være i.

Trappeopgang med akustikpanel

 

Er der en trappe i din entré, kan du lave en smuk trappeopgang med træpaneler fra gulv til loft. Med naturlige materialer binder du de to etager sammen og fremhæver en fantastiske loftshøjde.

Vores akustikpaneler findes i mange forskellige farver, så du kan vælge lige netop den, der passer bedst til din entré indretning. Brug vores vægpaneler til at fremhæve rummets naturlige lys, skab kontraster eller øg hule-stemningen med varmere og mørkere toner.

 

Indretning af lille entré

 

Få kvadratmeter er ingen forhindring, hvis du drømmer om akustikpaneler i entréen. Vi har hjulpet med at finde gode løsninger i mange forskellige hjem. Derfor har vi helt sikkert også en god idé til dit projekt.

Til mindre rum kan vores Flexi Frame også være en god mulighed. I steder for at beklæde en hel væg eller loftet med træpaneler, kan du skabe bedre akustik i din entré med et mindre akustikpanel på væggen.

Det får ikke blot en praktisk funktion med bedre akustik. Du får også et dekorativt element i entréen. Brug Flexi Frame eller hele vægpaneler bag spejle, knager, bøjlestænger eller siddepladser. Det er kun din fantasi, som sætter grænser.

 

Akustikpanel i entré med flere døre og vinduer

 

Både væg- og loftpaneler fra I⋅Wood er skabt med fokus på detaljer i alt lige fra oliering til samlinger. Samtidig er de også nemme at tilpasse i forbindelse med montering, så du få skarpe linjer og flotte afslutninger omkring døre og vinduer såvel som stikkontakter.