DE EN

Brug akustikpanel i dit køkken og skab et bedre rum.

Forestil dig et rum, der både er smukt og stille. Hvor akustikken er perfekt, og hvor det visuelle indtryk er diskret, roligt og naturligt. Hvor du får ro i ørerne og ro i sindet. Det kan blive dit køkken – også selvom du fylder det med snakkende gæster og legende børn.

Hos I⋅Wood drømmer vi om at skabe lige netop den slags rum i dit hjem med vores akustikpaneler i træ. Vores loft- og vægpaneler er blandt de mest lydabsorberende, der findes. Det betyder, at vi kan fjerne unødig støj og efterklang i dine rum.

Vægbeklædning i køkken der skaber ro

 

Med træpaneler fra I⋅Wood skaber du ro for både øjne og øre. Efterklangtiden på vores I⋅Wood Pro+ er blot 0,5 sekunder, hvilket er endnu bedre end det anbefalede niveau på 0,6 sekunder. Det lyder ikke af meget, men du kommer til at opleve en kæmpe forskel, når lydbølgerne ikke længere kastes frem og tilbage i rummet på grund af dårlig akustik og rumklang.

Køkkenet er i mange moderne hjem blevet et samlingspunkt – både når du og din familie er alene, og når I har gæster på besøg. Derfor har lyden stor betydning for indeklimaet. Det kan gøre rummet meget rarere at opholde sig i.

Samtidig er vores loft- og vægbeklædning til køkken lavet af naturlige materialer. Træet er med til at skabe ro og varme, når vi inviterer naturen indenfor. Du kan også skabe flotte forbindelser mellem ude og inde, hvor loft- eller vægbeklædning i dit køkken eller alrum fortsætter ud på en overdækket terrasse.

 

Boligindretning af køkken

 

Der findes mange måder at indrette sig med naturen indenfor. Vi synes selvfølgelig, at det er oplagt at bringe træ ind i vores rum. Det simple udtryk giver stor effekt, som akustikloft eller på blot en enkelt væg.

Du kan komplimentere eksisterende farver og lys eller skabe effektfulde kontraster i dine rum. Ram spisekrogen ind og gør det til et varmt og hyggeligt område, match træet på din bordplade eller skuffefronter. Du kan også skabe varme kontraster de et helt lyst eller mørkt køkken. Mulighederne er næsten uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænsen.