DE EN

Akustikpanel som sengegavl.

Kreativitet og smuk indretning behøver ikke stoppe i stuen. Før også gerne stilen igennem til de mere private gemakker som dit soveværelse. Vores akustikpaneler i træ er oplagte som sengegavl.

Som i alle andre rum, er det kun din fantasi og kreativitet, der sætter grænser for, hvordan vægpanelerne fra I⋅Wood kan bruges i dit hjem. Vi har set mange eksempler på akustikpaneler som sengegavl, så spørg os endelig for at få nogle gode idéer.

Indret med akustikplader ved sengegavl


Du kan bruge akustikplader til din sengegavl ved at lægge dem vandret og skabe linjer, der følger overfladerne på de øvrige møbler som seng og sengeborde. Vælg den højde, som du ønsker og matcher dit rum bedst. Overvej, hvordan rummet ellers skal indrettes, når du vælger højden. Skal sengeborde og natlamper monteres i vægpanelet? Så skal der naturligvis huskes god plads til det.

De vandrette vægpaneler kan fylde fra væg til væg eller være et afgrænset område. Har du et vindue over sengen, får vi dit vægpanel til at passe med vindueskarmen. I⋅Wood vægpaneler er skabt med fokus på detaljer og skarpe afslutninger. Derfor kan de nemt tilpasses detaljerne i dit hjem.

Eller vælg de klassiske lodrette linjer til din sengegavl. Med dette valg kan du som med de vandrette vælge at fylde hele væggen eller et afgrænset område.

 

Vægpaneler i soveværelset


Der er mange flotte muligheder for at indrette med vægpaneler eller Flexi Frame i træ i dit soveværelse. Det kan bruges på en hel væg, som sengegavl eller i forbindelse med skabe. Der er stor mulighed for at skabe et unikt rum med en indretning som er helt din egen. Med træpanelerne inviterer du naturen indenfor, og er medvirkende til at skabe indretning, der både er smuk at se på, skaber fantastisk akustik og som er utrolig nem at montere.