DE EN

Akustikpanel i stue.

I moderne boligindretning ser vi ofte store stuer med højt til loftet. Det kan give udfordringer i forhold til god akustik. Heldigvis findes der rigtig gode løsninger, som gør din stue til et skøn rum at samles i. Med akustikpaneler på vægge eller loft fjerner du unødig støj og rumklang.

Moderne boligindretning af stue


Akustikpaneler behøver langt fra kun at være en praktisk løsning. Det er oplagt at vælge akustikpaneler, som bliver en del af din indretning. Inviter eksempelvis naturen indenfor med akustikpaneler i træ. Lad træet varme og skabe liv i din indretning med sit naturlige indtryk – og samtidig give dig bedre akustik.

Du kan inddrage akustikpaneler på mange måder i indretningen. Brug dem som skillevæg mellem to afdelinger. Beklæd en bar eller biopejs med træpanelerne. Du kan selvfølgelig også sætte dem op som klassiske og moderne væg- eller loftpaneler.

 

Skab bedre akustik i stuen med nyt loft


Drømmer du om bedre akustik i stuen er det oplagt at kigge på loftet. Vores I⋅Wood loftpaneler i træ giver både varme og et naturligt udtryk i din indretning – og fjerner samtidig unødig støj. Det kommer til at gøre rummet helt anderledes at være i.

Med akustikpaneler som nyt loft bliver stuen et skønt samlingssted for familie og venner. Her kan børnene lege, de voksne kan snakke og der kan endda være musik eller gang i køkkenet i baggrunden, uden at I bliver generet af rumklang.

 

Inspiration til væg i stuen


Skab et moderne udtryk i indretningen af din stue med en trævæg. Sæt akustikpaneler i træ op som endevæg, skillevæg eller baggrund for eksempelvis dit fjernsyn. Du kan også med fordel forbinde flere rum, hvor blikket gennem huset fanges af de gennemførte trædetaljer.

I⋅Wood akustikpaneler i træ er lette at arbejde med. Monteringen er hurtig og nem – og samtidig er der rig mulighed for tilpasninger. Den simple stil med lige linjer bakkes op af muligheden for at tilpasse helt præcist omkring detaljer som stikkontakter, døre og vinduer. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du inviterer naturen indenfor med I⋅Wood vægpaneler.