DE EN

Akustikpaneler til skoler

Skoler skal være et sted med plads til leg, kreativitet og fordybelse. Det kræver nogle helt særlige rammer og sætter store krav til rummene. Det behøver selvfølgelig ikke være kedeligt.

Med træpaneler kan du skabe unikke rammer og invitere naturen ind på skolen - ja helt ind i klasselokalet. Samtidig medvirker vores træpaneler fra I-Wood til at skabe mere ro. Vores træpaneler findes både til loft og væg - og det er kun din fantasi, der sætter grænser for de dekorative muligheder.

Se træpaneler til vægge

Se træpaneler til lofter

Undgå støj: Løsning til skoler


På en skole skal der selvfølgelig være liv. Men ofte betyder det også støj og generende rumklang. Det kan du heldigvis gøre noget med. Med akustikpaneler i træ formindsker du lyden og skaber på den må bedre akustik for både børn og voksne.

Hos I-Wood er bedre akustik et nøgleord. Samtidig vil vi gerne sikre et flot udseende på vores træpaneler - så du faktisk har lyst til at sætte dem op på vægge eller lofter. Vi ved også, at to skoler ikke er ens. Derfor står vi og vores samarbejdspartnere naturligvis klar til at hjælpe med en skræddersyet løsning til dig.

 

Fleksibelt og nemt


Mulighederne er mange med akustikpaneler til skoler. Indret med træpaneler på vægge eller lofter - eller måske begge dele for at skabe den helt rigtige "hule-stemning". Der er også mulighed for at skabe bedre akustik med vores Flexi Frame, der sættes op på de eksisterende flader. Du kan også overveje skillevæggene Flexi Wall. Skab naturlige grænser med eksempelvis loungeområde og arbejdsstationer.

Træpanelerne vil præge indretningen, og det vil være muligt at skabe helt nye områder i rummet.