DE EN

Bæredygtig akustikvæg.

Vil du gerne forny dit hjem, men samtidig også have god samvittighed ved at passe godt på miljøet, så er akustikpaneler til væggen fra I⋅Wood det helt rigtige for dig. Her behøver du hverken gå på kompromis med stil og indretning eller miljøet for at pifte dit hjem op.

Akustikplader af de rette materialer


Ved at vælge produkter fra I⋅Wood får du produkter som er danske, samt af bæredygtige og genanvendelige materialer. Filten som bruges til vores akustikplader, er lavet af 100% genanvendelig plast, som er samlet op fra verdenshavene. Derudover er alt træ som bruges PEFC-certificeret. Der er derfor god grund til at vælge vores produkter, hvis du gerne vil passe på vores natur.

 

Inviter naturen ind med akustikvæg


Alle beslutningerne omkring vores akustikplader er taget for at du trygt og med god samvittighed kan invitere naturen ind i dit hjem. Dermed er naturen også et utrolig vigtigt element for os, både i forhold til bæredygtighed, men også i forhold til indretningen af hjemmet.

I⋅Wood akustikvæg kan skabe et rum med masser af ro og skønhed, på samme måde som du kender det fra f.eks. en tur i skoven. 

Æstetikken ved vores akustikvæg er inspireret af den nordiske, klassiske designtradition, hvor netop natur materialer og rene linjer spiller en stor rolle. Dette kan passe ind i det fleste hjem, og det er muligt at tilpasse det præcis til din egen stil og indretning.

 

Skab ro i hjemmet


En akustikvæg vil ikke blot give dig en fryd for øjet, men også for øret. Nutidens boligstil med store åbne rum og hårde overflader har brug for hjælp til at gøre rummet behageligt at være i. Her er akustikplader til væg eller loft en helt ideel måde at skabe ro på. Du vil komme til at opleve et hjem med et helt andet indeklima og du vil føle dig meget mere tilpas.

Skab dig et rum du vil elske at være og leve i.