Flytbar skillevæg.

Flytbar skillevæg med træpanaler

Med en flytbar skillevæg får du mulighed for at dæmpe støjen direkte ved kilden, og det kan hjælpe med at holde støjniveauet nede generelt.

Støjniveauet har rigtig meget af sige for koncentrationsevnen, og det kan vores Flexi Wall hjælpe dig med at få bragt ned på et godt niveau.

Med Flexi Wall får du mulighed for at tilpasse rummets indretning alt efter behov, uden at det behøver være permanent.

Se Flexi Wall

Se mere inspiration

Du bliver mere fleksibel med en flytbar skillevæg


Den helt store fordel med vores Flexi Wall er, at du kan tilpasse din indretning til netop det behov, du har her og nu. På den måde bliver det dejlig nemt for dig at inddele arbejdsstationerne, hvis de skulle ændre sig fra dag til dag. Skal der inddeles i grupper, kontorområder eller arbejdsstationer, så giver vores Flexi Wall mulighed for at holde støjniveauet nede, så dialog eller andet støj ikke forstyrrer andre i lokalet.

Vi har skabt Flexi Wall for at du kan skabe nogle helt naturlige rammer, hvor du sikrer sig, at folk stadig kan koncentrere sig og arbejde intensivt uden forstyrrelser, selvom der skulle være støj andre steder i lokalet. Eftersom Flexi Wall dæmper det generelle støjniveau, bliver det væsentligt nemmere og mere tydeligt at høre andre folk tale, uden at skulle tale højt og dermed forstyrre andre.

 

Skru op for det visuelle udtryk


Vores Flexi Wall vil uden tvivl være en flot tilføjelse i din indretning. Udover sin støjdæmpende funktion har den et æstetisk flot design, og med sine naturlige materialer fungerer den også som et møbel, der passer godt ind i alle slags kontorlandskaber og lignende. Det kan være en flot tilføjelse til din indretning, som giver rummet en funktionsdygtig opdeling af arbejdsstationerne fordi den også har en lydisolerende effekt.

Foruden at have et visuelt behageligt udseende og lydabsorberende funktioner kan den være med til at skabe rum, som du har lyst til at være i. Vi har nemlig lavet Flexi Wall på en sådan måde, at den nemt kan flyttes rundt og skabe en naturlig opdeling, uanset om det er til kontoret, stuen, restauranten eller den lille lejlighed.

Flexi Wall kan ligesom vores andre produkter kombineres med forskellige farver af træ, filt og kerne. Vi har to serier lige nu, en Medio+ og en Mixed.

Vores Medio+ har rene linjer med ens proportionelle mellemrum for at få en æstetisk, behagelig effekt. Vores Mixed serie har til gengæld skiftende mellemrum imellem panelerne for at bryde mønstret en smule, hvilket giver en anderledes effekt, som skiller sig ud fra det, man ofte ser.

Derfor er det særligt anvendt i mange kontormiljøer eller skoler. Det giver en naturlig opdeling af rummet og hjælper med at skabe en behagelig atmosfære og give arbejdsro til dem som arbejder fokuseret.

Flexiwall er en flytbar skillevæg lavet for at forbedre akustiken