DE EN

Flytbar skillevæg.

Flytbar skillevæg med træpanaler

Med en flytbar skillevæg får du mulighed for at dæmpe støjen direkte ved kilden, og det kan hjælpe med at holde støjniveauet nede generelt.

Støjniveauet har rigtig meget af sige for koncentrationsevnen, og det kan vores Flexi Wall hjælpe dig med at få bragt ned på et godt niveau.

Med Flexi Wall får du mulighed for at tilpasse rummets indretning alt efter behov, uden at det behøver være permanent.

Se Flexi Wall

Se mere inspiration

Du bliver mere fleksibel med en flytbar skillevæg


Den helt store fordel med vores Flexi Wall er, at du kan tilpasse din indretning til netop det behov, du har her og nu. På den måde bliver det dejlig nemt for dig at inddele arbejdsstationerne, hvis de skulle ændre sig fra dag til dag. Skal der inddeles i grupper, kontorområder eller arbejdsstationer, så giver vores Flexi Wall mulighed for at holde støjniveauet nede, så dialog eller andet støj ikke forstyrrer andre i lokalet.

Vi har skabt Flexi Wall for at du kan skabe nogle helt naturlige rammer, hvor du sikrer sig, at folk stadig kan koncentrere sig og arbejde intensivt uden forstyrrelser, selvom der skulle være støj andre steder i lokalet. Eftersom Flexi Wall dæmper det generelle støjniveau, bliver det væsentligt nemmere og mere tydeligt at høre andre folk tale, uden at skulle tale højt og dermed forstyrre andre.

 

Lyddæmpende skillevægge til det travle kontormiljø


Hvis du før har arbejdet i et dynamisk og travlt miljø, ved du, hvor stort et problem støjgener kan være. Med vores lyddæmpende skillevægge er du sikret en flot og funktionel løsning. Udover at være lyddæmpende bidrager vores flytbare skillevægge også med en naturlig og moderne æstetik til dit kontor.

Som eksempel havde Actona Company et ønske om at forbedre akustikken i deres indeklima. Specielt i deres kontorarealer, hvor der til dagligt er fart over feltet og brug for at have fokus på akustikken, ville de gerne lave forbedringer. Det opnåede de med flytbare skillevægge, som blandt andet opdelte deres arbejdsstationer på kontoret.

Hvis du vil læse mere om, hvordan Actona Company benyttede vores lyddæmpende skillevægge eller få inspiration til, hvordan du kan gøre det samme, kan du læse mere under Actona Company case.

 

Designmæssig frihed med mobile skillevægge


Inspirationen er en nøglefaktor for, at en virksomhed og dets medarbejdere kan fungere optimalt. Men for at blive inspireret, skal man også arbejde i stimulerende omgivelser. Med mobile skillevægge tilfører du ikke blot et naturligt og moderne element til dit kontor men også en kreativ frihed og fleksibilitet.

Med muligheden for at rykke rundt på dine flytbare skillevægge kan du designe dit kontormiljø, som det passer dig. Skillevæggen kan agere som rumdeler, lyddæmper eller bare være et moderne og inspirerende element i din indretning.

Vejle Kommune kontaktede os med et ønske om at lukke nogle af deres store lokaler af med vores mobile skillevægge. Det resulterede både i en flot og stilfuld inddeling af deres rum, men sikrede også en designmæssig frihed, som de kan drage nytte af i fremtiden.
Her kan du se mere til Vejle Kommune, og hvordan de valgte at bruge vores mobile skillevægge.

 

Skru op for det visuelle udtryk


Vores Flexi Wall vil uden tvivl være en flot tilføjelse i din indretning. Udover sin støjdæmpende funktion har den et æstetisk flot design, og med sine naturlige materialer fungerer den også som et møbel, der passer godt ind i alle slags kontorlandskaber og lignende. Det kan være en flot tilføjelse til din indretning, som giver rummet en funktionsdygtig opdeling af arbejdsstationerne fordi den også har en lydisolerende effekt.

Foruden at have et visuelt behageligt udseende og lydabsorberende funktioner kan den være med til at skabe rum, som du har lyst til at være i. Vi har nemlig lavet Flexi Wall på en sådan måde, at den nemt kan flyttes rundt og skabe en naturlig opdeling, uanset om det er til kontoret, stuen, restauranten eller den lille lejlighed.

Flexi Wall kan ligesom vores andre produkter kombineres med forskellige farver af træ, filt og kerne. Vi har to serier lige nu, en Medio+ og en Mixed.

Vores Medio+ har rene linjer med ens proportionelle mellemrum for at få en æstetisk, behagelig effekt. Vores Mixed serie har til gengæld skiftende mellemrum imellem panelerne for at bryde mønstret en smule, hvilket giver en anderledes effekt, som skiller sig ud fra det, man ofte ser.

Derfor er det særligt anvendt i mange kontormiljøer eller skoler. Det giver en naturlig opdeling af rummet og hjælper med at skabe en behagelig atmosfære og give arbejdsro til dem som arbejder fokuseret.

 

Flexiwall er en flytbar skillevæg lavet for at forbedre akustiken