DE EN

Inspiration til væg i stuen

En stue er hjertet af dit hjem. Det er et fælles samlingssted og samtidig også et rum med mange funktioner. Det er der familien samles og bruger tid sammen – Både i dagligdagen men også til højtider. Stuen er, hvor vennerne bliver inviteret til fest eller hygge. Stuen danner også rammer for afslapning efter en lang arbejdsdag og tilbringe en søvnig søndag. Derfor er det vigtigt, at din stue er et rum du nyder at være i – Både visuelt og akustisk.

Skab bedre akustik i stuen med vægpanel

Store stuer med højt til loftet er et resultat af moderne boligbyggeri. Vi vil gerne have masser af plads, lys og luft i vores stuer. Store rum med højt til loftet er uden tvivl moderne, men giver udfordringer med akustikken i rummet. Da stuen er et samlingssted, kan det ofte blive et rum med både støj og meget rumklang. Heldigvis findes der gode løsninger, som gør din stue til et rum som er fantastisk at samles i.   

Med I·Wood Denmark®s akustiske træpaneler i stuen ændrer du akustikken i rummet. De akustiske træpaneler skaber harmoni og ro i din stue ved at reducere unødig støj og efterklang. Du får et rum som både er smukt og stille – Hvor akustikken er perfekt.

Skab et moderne udtryk i stuen med naturlige og minimalistiske træpaneler på væggen. Den nordiske og klassiske designtradition med brug af rene linjer og naturlige materialer er en populær tendens – Ikke kun i den nordiske boligindretning, men også uden for norden. Lad træet varme og skabe liv i din indretning med sit naturlige indtryk – og samtidig give dig bedre akustik.

Alt efter hvad der passer til din stue, kan du sætte akustikpaneler op som en hel endevæg eller på en sektion af væggen fx som baggrund for dit fjernsyn.

 

Skab unikke rum

Har du en stor stue kan du skabe flere rum i ét med I⋅Wood Flexi wall. I stedet for en permanent gulv-til-loft-væg får du en fleksibel skillevæg, der kan flyttes efter behov. Brug fx skillevæggen til at lave en afskærmet kontorplads i stuen eller et hyggeligt læsehjørne. Her får du en skillevæg i træ, som både bidrager til at invitere naturen ind og skabe bedre akustik i et stort rum, som du kan flytte rundt på efter behov.

Skab unikke rum med I⋅Wood Flexi wall, I·Wood Denmark®s akustiske træpaneler og I·Wood Denmark®s Flexi frame. De kan alle fås i et bredt udvalg af farver, med to slags kerner og to slags filt. Du kan derfor få vægpaneler eller skillevægge, som passer perfekt til din stue og som inviterer naturen ind. De naturlige materialer og rene linjer gør din stue til et sted, som er værd at leve og ånde i.