DE EN

Lodret træbeklædning til dit hjem.

Forestil dig et hjem med masser af varme som helt at sig selv indbyder til hygge og samvær, lyder det ikke også som dit drømmehjem? Ved at benytte træ i hjemmet, skaber du nemt en hyggelig og varm stemning i rummet og det bedste af det hele, er at det langt fra behøver at være svært.

Listevæg kan skabe nyt liv i et hvert rum


Listevægge giver mulighed for at udsmykke alle rum i hjemmet og kan benyttes på et utal af måder. Med lister på væggene kan du slippe fantasien løs og skabe helt nye områder i rummet. Det kan blandt andet. bruges til at definere hyggekrogen, spisepladsen eller måske endda hjemmebaren.

Denne lodrette træbeklædning er en nem og hurtig måde at gøre dit hjem moderne og stilrent uden at gå kompromis med hyggen.

 

Skab dimensioner i hjemmet med lister på væg


Det kan godt være en udfordring, særligt i moderne huse, at skabe dynamik og liv i et rum. Man kan ofte få følelsen af at rummet har brug for mange møbler for at se færdigt og godt ud.

Dette slipper du for ved i stedet at benytte trælister på væggen, da det lodrette look tilfører en masse kraft og fylde, som samtidig kombineres med ro og harmoni fra træet. Listerne vil med det samme give rummet et helt andet udtryk og forny det på en helt anderledes måde.

Da mange moderne hjem er indrettet med højt til loftet og store rum, kan lister på væggen netop skabe nye dimensioner til hjemmet ved at adskille eller definere bestemte steder i rummene. Det kan skabe liv til et rum med masser af varme og kontraster som giver dig lyst til at leve og være i det. 

 

Udsmykning og god akustik


Vores listevægge kan både bruges som en separat del af indretningen i mindre områder eller på større områder for at skabe bedre akustik. Med en listevæg formindsker du alt unødig støj og rumklang. Du vil opnå en helt anden atmosfære, som du vil elske at være i.

Det er kun fantasien som sætter grænser for brugen af vores listevægge. Der er derfor ikke en opgave som er for lille eller for stor for os, vi hjælper gerne dig til at opnå lige netop det udtryk du drømmer om.