DE EN

Skillevæg inspiration.

Drømmer du om flot og elegant opdeling af rum? Det kan være en skillevæg på kontoret i din virksomhed. Det kan være en stilfuld og simpel skillevæg i den lille lejlighed. Eller det kan være noget helt tredje.

Med I⋅Wood Flexi Wall får du lige netop den mulighed. Her får du en skillevæg i træ, som både bidrager til at invitere naturen indenfor og skabe bedre akustik i et stort rum. Den formindsker unødig støj og rumklang, så lyden er koncentreret om eksempelvis den samtale, du er en del af.

Smart skillevæg kan flyttes


En flot og smart skillevæg er ikke nødvendigvis en permanent væg. Det kan sagtens være en mobil skillevæg, som kan flyttes efter behov. Det giver dig mange muligheder i indretningen, hvad enten du indretter en lejlighed, stue eller virksomhed.

Vælg en fleksibel skillevæg, som kan følge med dine drømme og behov i boligindretningen. I stedet for en permanent gulv-til-loft-væg kan du vælge en mobil skillevæg i træ, som kan flyttes, når stuen skal indrettes anderledes.

Det samme gælder i virksomheder, hvor indretningen skal passe til antallet af medarbejdere. Flyt dine skillevægge, så de indrammer kontorpladser, loungeområder og lignende. Med en mobil skillevæg som Flexi Wall kan indretningen nemt følge med din virksomheds udvikling.

 

Skillevæg i stuen


Skab flere rum i rummet med smarte skillevægge fra I⋅Wood. Lav eksempelvis en afskærmet kontorplads bag sofaen – eller måske et lille kreativt rum til hjemmets kunstnere. Skillevæggen kan flyttes og dermed hele tiden bruges til at skabe nye rammer i hjemmet, alt efter hvad du har brug for. Med en simpel skillevæg som Flexi Wall får familien mulighed for at finde en balance mellem ro og samvær.

Flexi Wall fra I⋅Wood har ben i træ, som en integreret del af skillevæggen, så du ikke skal gå på kompromis med den stil og fokus på detaljer.