DE EN

Træpaneler til indretning af butik.

Ønsker du et stilfuldt og moderne look til din butiksindretning, som samtidig skaber rammer for et rum dine kunder vil elske at være i? Vores træpaneler er løsningen til dig som søger et elegant og harmonisk look til din butik.

Træpanelerne bidrager med et roligt og varmt udtryk, som samtidig sikrer dig en fantastisk akustik i butikken, så dine kunder og medarbejdere kan føle sig godt til tilpas.

Slip fantasien løs med træpaneler i butik


Det er helt op til dig hvordan vores træpaneler skal præge din butik og der ingen grænser. Ønsker du udsmykning på væggene, eller måske skal de være på disken? Du kan også bruge træpaneler på loftet. Uanset hvilke idéer og tanker du har, står vi klar til at hjælpe og det er altid muligt at tilpasse vores paneler til lige netop dit behov.

Med vores træpaneler kan du give din butik et helt nyt look og skabe rammer som vil få dine produkter til at fremstå bedst muligt, og forhåbentlig skabe endnu mere interesse fra dine kunder.

Der er absolut ingen grund til at gå på kompromis med hverken dine eller din forretnings værdier i butiksindretningen, det vil altid komme i første række.

 

Skab fokus på et område med træpaneler


Der er sikkert et område i din butik du gerne vil have at dine kunder lægger ekstra meget mærke til. Det kunne f.eks. være disken eller på bestemte produkter. Gør dette mere synligt i din indretning af butik med vores træpaneler. Det kunne f.eks. være på væggen bag de bestemte produkter eller rundt om disken for at gøre den mere synlig.

Vi bliver fristet af de vi ser, så ved at bruge indretningen kan du i det skjulte lede din kunders opmærksomhed over på det du ønsker og skabe nysgerrighed, så dine kunder bliver og ser mere.