DE EN

Kontor indretning med træpaneler.

Et kontor behøver langt fra at være kedeligt! Der er rig mulighed for at skabe unikke rammer i jeres indretning af kontor og samtidig gøre det til et praktisk og godt arbejdsmiljø at være i.

Står du f.eks. med et kontor som kunne trænge til lidt udsmykning og vil skabe et indbydende rum for dine medarbejdere at arbejde i? Så skal du se vores træpaneler til både væg og loft. Med dem kan du invitere naturen ind på kontoret og skabe en varme og ro som vil gavne alle i hverdagen.

Slip for unødig støj og rumklang


I åbne kontorlandskaber kan der opstå unødig støj og rumklang, som kan påvirke arbejdsgangen. Med vores træpaneler kan du formindske lyden og skabe en langt bedre akustik på kontoret, så dine medarbejdere ikke bliver forstyrret pga. støj. 

Hos os bestræber vi efter give dig den bedste akustik, men samtidig et flot udtryk med vores træpaneler. Der er ikke et rum der er ens og derfor står vi klar til at hjælpe med at opfylde lige præcis dit ønske så I kan få de bedste rammer på jeres kontor.

 

Fleksibelt og nemt


Indretning af kontor skal ikke give dig hovedpine. Det skal være nemt og det skal være muligt at ændre hvis omstændighederne for jeres virksomheder ændrer sig f.eks. med flere medarbejdere. Her vil det være oplagt at benytte vores Flexi Wall. De kan bruges som skillevægge blandt andet imellem kontorpladser eller til loungeområder, det er kun fantasien der sætter grænser.  Træpanelerne vil præge indretningen af kontoret og det vil være muligt at skabe helt nye områder i rummet.

Du vil opleve en helt anden atmosfære på kontoret og det vil skabe en ro og harmoni til rummet. Glade medarbejdere kræver et godt arbejdsmiljø og det vil vi meget gerne hjælpe dig med at opnå og forbedre.