Vinrum indretning med træpaneler.

Er du også en af os, der drømmer om et helt rum dedikeret til smuk og sikker opbevaring af vin? I flere og flere hjem får vinen igen en proment plads i indretningen.

Er du også en af de heldige, som har et vinrum? Så skal du lige se vores loft- og vægpaneler i træ. Varmen fra det naturlige materiale skaber en særlig stemning i et rum, som sandsynligvis ellers er præget af hårde materialer. Du kan skabe et helt specielt og eksklusivt look.

Indretning af vinkælder


Med træpaneler fra I⋅Wood kan du indrette din vinkælder eller vinrum med naturlige og stærke materialer. Du får et stilrent udtryk med træpanelernes lige linjer. Brug loft- eller vægpaneler i træ til at dønne baggrund – enten i hele rummet eller blot på en enkelt væg bag de grønne flasker.

I⋅Wood træpaneler er skabt med fokus på detaljen, så du har masser af tilpasningsmuligheder. Kombiner loft- eller vægpaneler med indbygget lys eller holdere til vin. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

 

Få en vinkælder væg derhjemme


Har du ikke et helt rum til vin, kan træpanelerne stadig skabe rammen om de smukke flasker. Lav en enkelt væg i et andet rum – måske køkkenet eller spisestuen. Brug træets naturlige farve til at skabe varme og stemning.

Sæt vægpaneler i træ op bag vinen. Monter vinholdere direkte på vægpanelerne eller sæt en flot vinreol foran, hvor de lige linjer og træet kan skinne igennem.