DE EN

Vinrum indretning med træpaneler.

Er du også en af os, der drømmer om et helt rum dedikeret til smuk og sikker opbevaring af vin? I flere og flere hjem får vinen igen en prominent plads i indretningen.

Er du også en af de heldige, som har et vinrum? Så skal du lige se vores loft- og vægpaneler i træ. Varmen fra det naturlige materiale skaber en særlig stemning i et rum, som sandsynligvis ellers er præget af hårde materialer. Du kan skabe et helt specielt og eksklusivt look.

Indretning af vinkælder


Vinkælder indretning er en disciplin i sig selv. Rummet skal både afspejle din kærlighed til vinen, men det skal samtidig være lavet i både lækkert og funktionelt design. Der findes heldigvis også utrolig mange måder at sætte sin eget personlige twist på vinrum-indretningen. En vinkælder er altså ikke bare en vinkælder. Den er en refleksion af din kærlighed til din hobby. Derfor fortjener rummet også de bedste materialer.

Med træpaneler fra I⋅Wood Denmark® kan du indrette din vinkælder eller dit vinrum med naturlige og stærke materialer. Du får et stilrent udtryk med træpanelernes lige linjer. Brug vores væg- eller loftpaneler i træ til at danne baggrund – enten i hele rummet eller blot på en enkelt væg bag de grønne flasker.

 I⋅Wood Denmark® træpaneler er skabt med fokus på detaljen, så du har masser af tilpasningsmuligheder. Kombinér loft- eller vægpaneler med indbygget lys eller holdere til vin. Når det kommer til din vinkælder-indretning, er det kun fantasien der sætter grænser.

Hvis du savner inspiration til din vinkælder eller blot vil se, hvad vores lækre produkter kan gøre for din vinkælder, så kan du læse mere om
I-Wood Design.

 

Få en vinkælder væg derhjemme


Selvom du ikke har et helt rum til vin, kan træpanelerne stadig skabe rammen om de smukke flasker. Mange tror, at man skal bruge en hel kælder eller tilsvarende for at skabe en lækker vinkælder. Men det er ikke tilfældet. Et vinrum kan sagtens befinde sig både i køkkenet, spisestuen eller et helt tredje rum. Det sjove med indretningen er netop friheden. Vil du for eksempel have en ny vinkælder væg til at opdele vinkælderen, kan du frit gøre dette. Mulighederne er selvfølgelig endeløse, men her får du et par af vores egne idéer:

Du kan lave en enkelt væg med vin i et andet rum – måske køkkenet eller spisestuen. Brug træets naturlige farve til at skabe stemning.

Sæt vægpaneler i træ op bag vinen. Montér vinholdere direkte på vægpanelerne eller sæt en flot vinreol foran, hvor de lige linjer og træet kan skinne igennem. Sådan et eksempel kan læse mere om i vores vinrum-case.

Det er også muligt at lave et helt separat rum med både loft- og vægpaneler. Her vil du få et vidunderligt vinrum med stilfuldt udtryk i naturlige materialer. Alt efter behov kan du supplere med ekstra belysning eller ruminddeling.

Når det kommer til indretning af vinkældere, er der uendelig mange måder at gøre det på. Lad os hjælpe dig og få den største mulige glæde ud af din vinrum-indretning.