DE EN

Nem og hurtig montering af akustikpanel.

Hvis du også er blevet fanget af det smukke udtryk som træ akustikpaneler kan give, skal du ikke holde dig tilbage pga. monteringen. Hos I⋅Wood har vi gjort meget ud af at opsætning og montering af akustikpaneler skal være nemt og lige til. Den helt overordnede fordel ved vores akustikpaneler er at de bliver lavet i hele MDF-plader, som gør man har en hel plade til at fæstne på.

Tilpasning af akustikpanel 


Hvis akustikpanelerne ikke på forhånd passer i bredden eller længden til at kunne sætte dem direkte op, så frygt ikke. Akustikpanelerne kan nemt tilpasses både i bredden og længden med f.eks. en afkortersav eller dyksav. 

Derudover kan du nemt og simpelt bore ud til blandt andet spots, lampeudtagninger mm. Dette kræver ingen ekstra arbejde, da filten som ligger i mellemrummene mellem listerne og pladen er fastmonteret.

 

Opsætning af akustikpanel


Panelerne er lavet af naturmateriale, hvilket gør at de kan udvide eller trække sig sammen. For at undgå problemer med det anbefaler vi at du opbevarer produkterne i rummet inden opsætning. På den måde har de mulighed for at tilpasse sig rummets temperatur og fugtighed.

Når panelerne er akklimatiseret, kan du roligt sætte akustikpanelerne op. Akustikpanelerne med fingersamlinger kan stødes helt sammen i enderne, så du nemt og simpelt får et færdigt resultat med en overflade uden synlige mellemrum.  

For at montere akustikpanelerne skal du helt enkelt bruge en montagelim. Her vil mængden du skal bruge variere alt efter størrelsen på opgaven.Derudover skal du bruge dykkere i sømpistol til at fastgøre akustikpanelerne. Disse skal du skyde i kanten og op i mellemrummene i filten mellem panelerne. På den måde slipper du for synlige søn.

Vi gør alt hvad vi kan for at gøre det simpelt for dig, så du kan skabe dit drømmehjem med en fantastisk akustik.

Find akustikpaneler til lofter

Find akustikpaneler til vægge