DE EN

Indret med dekorative vægpaneler.

Du behøver ikke finde malerpensel frem eller købe dyr kunst for at slippe af med blanke, hvide vægge. Med træpaneler fra I⋅Wood får du mulighed for at invitere naturen indenfor.

Vælg dekoration til dine vægge som både bidrager som et æstetiske element i din indretning – og til at skabe god akustik. Vores akustikpaneler i træ fjerner unødig støj og efterklang i rummet, så du kan koncentrere dig om de vigtige lyde – eksempelvis en samtale hen over bordet i godt selskab.

Dekorative vægpaneler i træ

 

Vores dekorative vægpaneler er for dig, der er på udkig efter noget, der er smukt at se på, giver fantastisk akustik og ikke mindst er nemt at montere. De lige linjer med næsten usynlige samlinger giver en ro, som næsten kun naturens materialer kan skabe. Og selv i det enkle udtryk med lige træpaneler kan du skabe smukke detaljer med skarpe afslutninger omkring stikkontakter, døre og vinduer.

 

Indret med nordisk æstetik

 

Der er ingen grænser for, hvordan du kan indrette med smukke, naturlige vægpaneler. Lav gulv til loft på en enkelt væg, beklæd en søjle eller hæng en Flexi Frame op som akustikvenlig kunst. Det kan også udfordre det simple udtryk ved at lave høje paneler i træ for et mere herskabeligt dog meget moderne look.

Inviter naturen indenfor med vægpaneler i træ. Hos I⋅Wood får du smukke overflader med næsten usynlige samlinger mellem vægpanelerne. Samtidig bidrager vores vægpaneler til bedre akustik, så du aldrig skal bekymre dig om unødig støj eller rumklang.

Og sidst – men det må bestemt ikke glemmes: I⋅Wood vægpaneler er blandt branchens nemmeste inden for montering. Vælg en version med lette fingersamling, så gå monteringen som en leg.